maanantai 9. huhtikuuta 2012

Rica - Kadonneen kaavan metsästäjä

Pistimpä alulle cosplay-aiheisen blogin, kun ei muuta tekemistä ole nyt vähään aikaan... Kertoo siis nuoren aloittelevan cossaajan kommelluksista, seikkailuista kirppareilla, kadonneiden kaavojen metsästelystä ja muista normaalin ihmisen korvissa tylsältä kuulostavilta jutuilta :D

Tämän blogin ensimmäinen blogikirjoitus! Jee... Olen juuri aloittanut ensimmäisen (voisiko sanoa ensimmäisen, on tullut puvustettua muihinkin tilaisuuksiin ketä milloinkin ;D) cossini, joka on Hetalia-cossi.. Yllätys yllätys, Hetalia cossaaja ;) Alulle on pistetty siis Ruotsin puku, sininen mantteli. Sattui löytymään kolmella eurolla kirpparilta. Miten sen nyt sanoisi, hinta-laatu-suhde on krhm... Erittäin hyvä? Kun nyt miettii mantteleiden hintoja yleensä. Hieman on muokattavaa, esim se että tämä sattuu olemaan hieman liian pitkä + naisten mallia. Napitkin ovat väärän väriset, nekin pitää vaihtaa ;) Paljon parempi mitä edes uskalsin kaukaisimmissa haaveissani odottaa!  Nuo ovat ihan pikkuvikoja, helposti korjattavissa. Sitten vielä Tiimarista lasit, joihin tod. näköisesti vaihdan linssien tilalle muovilätyskät (ellei löydy laseja, jotka oikeasti sopisivat minulle kun on alkanut näkö hieman heittää ):  ) ja hattu. Ehkä hieman liian helppo jopa ensimmäiseksi cossiksi, mutta onneksi hiusten kanssa saa väkertää aivan olan takaa että saa näyttämään Berwaldin hiuksilta... "Hieman" lakkaa, vahaa, muotovaahtoa, joitain värejä, tuhottomasti työtunteja ja Vóla! Hiukset ovat valmiit :)
Noh, laitetaampa näitä kuviakin ettei tarvitse puista tekstiä vain jauhaa ;,) (sry kuvien laadusta, ei mikään paras kamera kännykässä .__.)
 Ylemmässä koko takki, edestäpäin. Älkää välittäkö sotkusta tuossa reunalla, kämmäsin hieman... -__-
 Tarkempi kuva kauluksesta, kun se on auki
Kuva kauluksesta, kiinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti